Në jetën time... - Poezi nga Abbas Kiarostami

Në jetën time

Roli i aksidenteve Ka qenë më dominues Sesa ai i vendimeve Roli i ndëshkimit Më shumë sesa ai i inkurajimit Roli i luajtur nga armiqtë e mi Më shumë sesa roli i miqve Poezi nga Abbas Kiarostami Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts