Në mendjen time... - Poezi nga Abbas Kiarostami

Në mendjen time

Është një pemë Frutat e së cilës Plaçkiten Kur lind dielli Poezi nga Abbas Kiarostami Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts