Në një natë pa yje... - Poezi nga Abbas Kiarostami

Në një natë pa yje

Zbres në një pus Që të çon Në fundin e tij Në një lule të bardhë me pesë petale Poezi nga Abbas Kiarostami Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts