Nese beson tek Odin dhe Thor, njerezit qeshin deri sa te vdesin. Nderkohe qe, eshte ok te besosh tek nje burre qe e ktheu ujin ne vere dhe qe eci mbi uje. - Mads Mikkelsen

Nese beson tek Odin dhe Thor, njerezit qeshin deri sa te vdesin. Nderkohe qe, eshte ok te besosh tek nje burre qe e ktheu ujin ne vere dhe qe eci mbi uje. - Mads Mikkelsen

Comments

Popular Posts