Nga Harry Dean Stanton per personazhin e tij, Texas, Paris.

Te kerkosh per clirimin. Te jesh i lire nga gjithcka. Mendoj se Travis po kerkon per lirine si te gjithe. Dhe une mendoj se te gjithe kete po bejne. Kete duan qe te gjithe. Lirine nga frika e vdekjes. Lirine per t’u perballur me zbrazetine pa pasur frike. Une mendoj se te gjithe kane frike. Ata kane frike se mos humbasin dicka. Eshte atashimi. Por ti po perpiqesh qe te mos atashohesh. Epo, kjo eshte dashuria kur nuk je i dashurar. Kjo eshte dashuria e vertete.

Nga Harry Dean Stanton per personazhin e tij, Texas, Paris.

Comments

Popular Posts