Një ujk i uritur... - Poezi nga Abbas Kiarostami

Një ujk i uritur

Në borë Delja Fle në kotec Një qen delesh Ruan derën Poezi nga Abbas Kiarostami Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts