Piero: Do te shihemi prape neser. Do te shihemi prape neser dhe pasneser.

Piero: Do te shihemi prape neser. Do te shihemi prape neser dhe pasneser.

Vittoria: Dhe diten tjeter pas saj dhe tjetren.
Piero: Dhe diten pas saj.
Vittoria: Dhe sonte.
Filmi ‘L’eclisse’, 1962, Michelangelo Antonioni

Comments

Popular Posts