“Po mësoj të fluturoj” - Nga Tom Petty

Unë e fillova nga një rrugë e pisët

E fillova gjithçka vetëm

Dhe dielli u ul teksa unë kalova kodrën

Dhe qyteti u ndriçua, bota qëndroi e palëvizur

UNË PO MËSOJ TË FLUTUROJ, POR UNË NUK KAM KRAHË

TË ZBRESËSH ËSHTË GJËJA MË E VËSHTIRË

Epo ditët e mira mund të mos kthehen

Dhe shkëmbinjtë mund të shkrihen dhe deti mund të digjet

Epo disa thonë se jeta do të të mundë

Do të ta thyejë zemrën, do të ta vjedhë kurorën

Kështu që unë e fillova nga një Zot e di se ku

Mesa kuptoj do ta di kur të mbërrij atje

UNË PO MËSOJ TË FLUTUROJ, RRETH REVE

POR ÇKA NGJITET DUHET TË ZBRESË


“Po mësoj të fluturoj”

Nga Tom Petty

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts