Poeti i ri: Ne kete jete te shendetshme dhe te bukur pjesa ime ska qene asgje vecse vuajtje. Perse ma kane dhene?

Poeti i ri: Ne kete jete te shendetshme dhe te bukur pjesa ime ska qene asgje vecse vuajtje. Perse ma kane dhene?

Filmi ‘Ngjyra e shegeve’, 1969, Sergei Parajanov

Comments

Popular Posts