Poezi nga Pablo Picasso

Nje burre

I pjekur
Me hunden ne jete
Deshiron vajzat e reja
Te cilat
Jane indiferente
Ndaj portokalleve
Dhe qe digjen per
Ato ditet
Perpara cadrave
Poezi nga Pablo Picasso
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts