Poezia “Mengjesi i botes” - Nga Pablo Picasso

Kam nje fytyre te prere nga akulli

Nje zemer te shpuar ne njemije vende
Qe te kujtoj
Gjithmone te njejtin ze
Te njejtat gjeste
Dhe te qeshuren time
Te rende
Si nje mur
Ndermjet meje dhe teje
Ata qe jane me shume gjalle
Duken me te palevizur
Pas rruges se qumeshtit
Nje hije vallezon
Veshtrimi yne ngjitet drejt yjeve
Poezia “Mengjesi i botes”
Nga Pablo Picasso
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts