Prandaj atij i pelqejne plazhet e populluara, futbolli, bari ne qender te qytetit... - Filmi ‘Konformisti’, 1970, regjia Bernardo Bertolucci

Per mua, nje burre normal eshte ai qe kthen koken dhe shikon te pasmet e nje gruaje te bukur. Ceshtja nuk eshte qe vetem te kthesh koken. Ka nja pese apo gjashte arsye. Dhe ai eshte i gezuar qe te gjeje njerez qe jane si ai, te barabartet e vet. Prandaj atij i pelqejne plazhet e populluara, futbolli, bari ne qender te qytetit...

Filmi ‘Konformisti’, 1970, regjia Bernardo Bertolucci

Comments

Popular Posts