Sasha Briquet per Marlene Dietrich

Edhe e dergjur ne shtrat, ajo ishte gruaja me e bukur qe kam pare ndonjehere. Ishte pa tualet, por me lekure te bukur, sy te medhenj blu dhe duar te vogla qe fluturonin si zogj te vegjel ne ajer. Edhe aromen e kishte te bukur gjithashtu, si trendafilat.

Sasha Briquet per Marlene Dietrich
Fotografia Marlene Dietrich nga Eugene Robert

Comments

Popular Posts