Shtate shtyllat e mencurise - Nga T. A. Lawrence

Te gjithe njerezit enderrojne: por jo ne menyre te barabarte. Ata qe enderrojne naten ne gropat e errta te mendjeve te tyre zgjohen diten dhe e kuptojne se ishte vanitet, por enderrimtaret e dites jane njerez te rrezikshem sepse ata veprojme mbi endrrat e tyre me sy hapur per t’i bere ato te mundura.

Shtate shtyllat e mencurise
Nga T. A. Lawrence
Piktura, Triumfi i vaniteteve I dhe II, 2018, Cecily Brown

Comments

Popular Posts