Su Lizhen: Gjithmone kam menduar se nje minute fluturon.

Su Lizhen: Gjithmone kam menduar se nje minute fluturon. Por ndonjehere zgjatet. Nje here, nje person pa oren e vet dhe me tha se, per shkak te ketij minuti, ai do te me mbante mend gjithmone. Ishte kaq joshese te degjoje dicka te tille. Por tani shikoj oren time dhe i them vetes qe duhet ta harroj ate njeri duke filluar nga ky minute.

Filmi ‘Ditet kur ishim te cmendur’ (Days of being wild), 1990, Wong Kar-Wai

Comments

Popular Posts