Tak: A e di se cfare benin njerezit ne ditet e vjetra kur kishin sekrete qe nuk donin t’i ndanin? Ata ngjiteshin ne nje mal, gjenin nje peme, skalisnin nje vrime ne te, ia peshperisnin sekretin vrimes dhe e mbulonin ate me balte. Keshtu, askush nuk do ta mesonte ndonjehere sekretin e tyre...

Tak: A e di se cfare benin njerezit ne ditet e vjetra kur kishin sekrete qe nuk donin t’i ndanin? Ata ngjiteshin ne nje mal, gjenin nje peme, skalisnin nje vrime ne te, ia peshperisnin sekretin vrimes dhe e mbulonin ate me balte. Keshtu, askush nuk do ta mesonte ndonjehere sekretin e tyre...

Filmi ‘2046’, 2004, Wong Kar-Wai

Comments

Popular Posts