TE JEMI ATY KU ESHTE JETA - tani dhe ketu. - Eckhart Tolle

Ne varemi nga natyra jo vetem per mbijetesen tone fizike. Ne varemi gjithashtu nga natyra per te na treguar rrugen per ne shtepi, rrugen jashte burgjeve te mendjeve tona. Ne kemi humbur duke bere, duke menduar, kujtuar, parashikuar; te humbur ne nje labirint kompleksitetesh dhe nje bote me probleme. Ne kemi harruar se cfare dine ende shkembinjte, bimet dhe kafshet. Ne kemi harruar se si te jemi - te qendrojne te palevizur, te jemi vetvetja, TE JEMI ATY KU ESHTE JETA - tani dhe ketu. - Eckhart Tolle

Comments

Popular Posts