Televizioni, kjo bishe tinezare, ky kandil deti qe i kthen miliona njerez ne gura cdo nate qe ata rrine dhe e shikojne, kjo sirene qe kendon dhe therret, qe premton shume dhe qe ne realitet ofron shume pak. - Ray Bradbury

Televizioni, kjo bishe tinezare, ky kandil deti qe i kthen miliona njerez ne gura cdo nate qe ata rrine dhe e shikojne, kjo sirene qe kendon dhe therret, qe premton shume dhe qe ne realitet ofron shume pak. - Ray Bradbury

Comments

Popular Posts