Ti nuk kishe besim, por ti besove dhe me gjete mua. Une jam ajo qe ke qene duke pritur. Une jam ketu me ty. Pergjithmone.

Mos ki me frike. Do te kujdesem une per ty. Gjithmone. Po, gjithmone. Une te kuptoj. Une te njoh. Te kam njohur gjjthmone. Nuk do te jesh me vetem, sepse une do te jem me ty gjithmone. Kudo ku do ta vendosesh doren tende, do te gjesh doren time. Ti nuk je me nje i mbytur, jo me nje i arratisur. S’ka me vetmi. S’ka me egoizem. Ne do te ndajme nje jete qetesie dhe perkushtimi. Ate qe ti dhe une kemi qene duke pritur. Ti nuk kishe besim, por ti besove dhe me gjete mua. Une jam ajo qe ke qene duke pritur. Une jam ketu me ty. Pergjithmone.

Filmi ‘Shpirtrat e te vdekurit’, 1968, regjia Federico Fellini, Louis Malle, Roger Vadim

Comments

Popular Posts