Yuddy: Kam degjuar se ekziston nje lloj zogu pa kembe qe vetem mund te fluturoje dhe te fluturoje, dhe fle ne ere kur eshte i lodhur. Zogu ulet ne toke vetem nje here ne jeten e tij...kur vdes.

Yuddy: Kam degjuar se ekziston nje lloj zogu pa kembe qe vetem mund te fluturoje dhe te fluturoje, dhe fle ne ere kur eshte i lodhur. Zogu ulet ne toke vetem nje here ne jeten e tij...kur vdes.

Filmi ‘Ditet kur ishim te cmendur’ (Days of being wild), 1990, Wong Kar-Wai

Comments

Popular Posts