A e di qe lumturia eshte nje zog? Dhe ajo mund te fluturoje larg. Dhe zemra eshte nje kafaz, Doktor.

A e di qe lumturia eshte nje zog? Dhe ajo mund te fluturoje larg. Dhe zemra eshte nje kafaz, Doktor.

Filmi ‘Freud’ (Frojdi), 2020, Netflix

Comments

Popular Posts