A ka nje bote me te bute dhe me te embel?

Por a ka valle nje zgjidhje?

A ka nje bote me te bute dhe me te embel?
Fragmente nga poezia ‘Mizor’, nga libri me poezi ‘Qyteti ku dua te jetoj’, nga Adam Zagajewski, perkthyer nga Bardhyl Londo, Aleph, 2012.

Comments

Popular Posts