Aroma eshte nje ndjesi, tek njerezit, qe eshte me shume e lidhur me kujtesen. Intimitet, njheresh i meparshem dhe ai aktual.

Aroma eshte nje ndjesi, tek njerezit, qe eshte me shume e lidhur me kujtesen. Intimitet, njheresh i meparshem dhe ai aktual.

Comments

Popular Posts