Arti duhet te jete nje obsesion, perndryshe nuk eshte art, eshte argetim. Dhe ne nuk jemi ketu per te argetuar askend. Per kete jane majmunet ne kopshtin zoologjik.

Arti duhet te jete nje obsesion, perndryshe nuk eshte art, eshte argetim. Dhe ne nuk jemi ketu per te argetuar askend. Per kete jane majmunet ne kopshtin zoologjik.

Filmi ‘Dancing on glass’ (Duke kercyer mbi xham), 2022, regjia Jota Linares

Comments

Popular Posts