Ata jetonin te dehur me perkedhelje dhe endrra, duke notuar ne valevitjen e cmedur te fluturave qe ndienin ne stomaket e tyre, kur gjuhet e lageshta te puthjeve te tyre te pafundme digjnin shpirtrat e tyre. - Angela Becerra

Ata jetonin te dehur me perkedhelje dhe endrra, duke notuar ne valevitjen e cmedur te fluturave qe ndienin ne stomaket e tyre, kur gjuhet e lageshta te puthjeve te tyre te pafundme digjnin shpirtrat e tyre. - Angela Becerra

Comments

Popular Posts