Bukuria dhe jeta

Bukuria dhe jeta

Per shkak se bukuria eshte nje “tip” i se mires, efekti i saj mbi njeriun eshte i ngjashem me ate te njohjes se te mires. Ne te njejten menyre, ashtu si njohja e miresise i ben aftesite e njeriut te mira, edhe njohja e bukurise i ben aftesite e njeriut te bukura.
Shkeputur nga libri “Arti dhe mjeshteria e bukurise” nga Juha Varto, perkthyer nga Gezim Qendro, Dituria, 2015

Comments

Popular Posts