CHOKED VOICES THROUGH KISSES - Poem by Linda Dervishi

FOUNTAIN OF HAIRS

Widened up eyes

Out of love

CHOKED VOICES THROUGH KISSES

WET BREATHS WAVING

THIGH’S ARMATURE OPENING

And his legs drowning

And pushing in the deep darkness  

Of fleshy room…

 

Poem by Linda Dervishi

Translated into English by Enkeleda Suti

 

***

(Varianti origjinal në shqip)

 

Ujëvarë  flokësh

Sy të zgjeruara prej dashurisë

Zëra të mbytura ndër puthje

Frymë të lagështa që vallëzojnë

Mburoja e shalëve që hapet

Dhe këmbët e tij që zhyten

e shtyjnë thellë errësirave

të dhomës së mishtë...

 

Nga Linda Dervishi

Fotografia Candice Milon

Comments

Popular Posts