Dashuria ime per rrefimtarine e historive vjen nga tradita orale, historite nga gjyshja ime dhe bashkebisedimet me nenen time.
Dashuria ime per rrefimtarine e historive vjen nga tradita orale, historite nga gjyshja ime dhe bashkebisedimet me nenen time. Bota eshte plot me diskutime kondensimesh, rrymash/rrjedhjesh, keqkuptimesh, perseritjesh. Keto jane materialet me te cilat une punoj. Borxhi im eshte ndaj ketyre grave.

Lucrecia Martel

Comments

Popular Posts