Dhe megjithate, eshte nje force shume me e fuqishme sesa vullneti i lire. Pavetedija jone.

Dikur besoja se njerezit vendosnin vete per jetet e tyre…Se ne jemi ne kontroll, duke komanduar te ardhmen tone, duke zgjedhur bashkeshortet tane, duke zgjedhur profesionin, pergjegjes per vendimet qe formesojne rrjedhen e jeteve tona. Dhe megjithate, eshte nje force shume me e fuqishme sesa vullneti i lire. Pavetedija jone. Poshte kostumeve, pas dyerve te mbyllura, ne qe te gjithe sundohemi nga te njejtat deshira. Dhe ato deshira mund te jene bruto, te paperpunuara dhe te errta dhe thellesisht te turpshme. Sa me shume qe e shikoni dike, aq me shume do te kuptoni, se nuk jemi kurre me te vertete ata qe themi se jemi. Ne fakt, fshehur poshte, eshte gjithmone nje sekret. Ne mund te jemi, ne fakt, dikush tjeter.

Comments

Popular Posts