Dhe megjithate ne dukemi sikur jemi me te dobet sesa ruset, me sensual. Ne jemi nje perzierje kurioze embelsie dhe brutaliteti.

Une nuk mund ta percaktoj me saktesi se cfare do te thote te jesh nje tartar dhe jo nje rus, por e shikoj dallimin ne mishin tim. Gjaku yne tartar rrjedh me shpejt, deri diku. Ai eshte gjithmone gati per te zier. Dhe megjithate ne dukemi sikur jemi me te dobet sesa ruset, me sensual. Ne jemi nje perzierje kurioze embelsie dhe brutaliteti.

Shkeputur nga dokumentari per Rudolf Nureyev

Comments

Popular Posts