DUST AND SHADOWS - By Linda Dervishi

DUST AND SHADOWS  

Wavering through my lips

Breezes blowing and gathering

Threads of hairs as if they were hairpins

WITH HOT KISSES

MY IMAGINATION TOUCHES ME

FALLING SLOWLY

ONE HAND ON MY BREAST…

 

Poem by Linda Dervishi

Translated into English by Enkeleda Suti

 

***

(Varianti origjinal në shqip)

 

Pluhur dhe hije

Lekunden buzêve te mia

Puhizat qê shperndahen e më mbledhin

Fijet e flokëve si te jene karfica

Me puthje të nxehtê

Imagjinata më prek tek më bie ngadalê

njera dorë sipër gjinjve ...

 

Nga Linda Dervishi

Comments

Popular Posts