Eshte perendia romake, Janus. Ma ka dhene mamaja kur isha e vogel. Ajo kerkonte te me tregonte se njerezit kane dy ane. Nje ane te mire, nje ane te keqe. Nje te shkuar, nje te ardhme. Dhe se ne duhet t’i perqafojme te dyja tek njeriu qe duam.

Eshte perendia romake, Janus. Ma ka dhene mamaja kur isha e vogel. Ajo kerkonte te me tregonte se njerezit kane dy ane. Nje ane te mire, nje ane te keqe. Nje te shkuar, nje te ardhme. Dhe se ne duhet t’i perqafojme te dyja tek njeriu qe duam.

Filmi ‘The Tourist’ (Turisti), 2010, regjia Florian Henckel von Donnersmarck

Comments

Popular Posts