Fragmente nga poezia “Gruaja misterioze” - Nga Vladimir Majakovski

E di

Do te ndjesh befas
Nje ere leshi te djegur
Nga mishi im i djallit
Plot tym sulfuror
Dhe mua
Me habit mendimi
Se ti deri ne agim
Do te njihje
Dashurine dhe martirizimin!
Fragmente nga poezia “Gruaja misterioze”
Nga Vladimir Majakovski
Perkthyer nga Moikom Zeqo
Zenit, 2018
Piktura, Autoportret nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts