Fragmente nga poezia “Tatjana Jakovlevas ne Paris” - Nga Vladimir Majakovski

Je e vetmja

Per staturen
Dhe permasat e mia!
Eja, duke levizur
Qerpik
Pas qerpiku!
Eja ne kryqezimin e kraheve te mi
Te gjate dhe te ngathet
Nuk do?
Rri atehere, te dimerosh e vetme!
Fragmente nga poezia “Tatjana Jakovlevas ne Paris”
Nga Vladimir Majakovski
Perkthyer nga Moikom Zeqo
Zenit, 2018
Piktura nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts