Fragmente poezie - Nga Fernando Pessoa

Ishte kjo gje

Qe pa e menduar
Dhe pa u permbajtur nje cast
E pranova qe qe e verteta!
Fragmente poezie nga Fernando Pessoa
Perkthyer nga Moikom Zeqo
Zenit, 2014
Fotografia nga @luarasi.suel

Comments

Popular Posts