Gjeni eshte nje fjale tjeter per magjike dhe i gjithe kuptimi i magjikes eshte se ajo eshte e pashpjegueshme. - Margot Fonteyn

Gjeni eshte nje fjale tjeter per magjike dhe i gjithe kuptimi i magjikes eshte se ajo eshte e pashpjegueshme. - Margot Fonteyn

Shkeputur nga dokumentari per Rudolf Nureyev

Comments

Popular Posts