Ishte nje privilegj qe e gjeta ate dhe Margot ne te njejten kohe. Qe t’i kisha ata qe te dy ne kulmin e ekstazise se tyre, sepse ajo kishte gjetur nje jete te re nepermjet tij. Dhe ai kishte gjetur nje elegance qe e ktheu ate ndoshta nga luan ne pantere.

Ishte nje privilegj qe e gjeta ate dhe Margot ne te njejten kohe. Qe t’i kisha ata qe te dy ne kulmin e ekstazise se tyre, sepse ajo kishte gjetur nje jete te re nepermjet tij. Dhe ai kishte gjetur nje elegance qe e ktheu ate ndoshta nga luan ne pantere.

Shkeputur nga dokumentari per Rudolf Nureyev

Comments

Popular Posts