Jeta eshte ekonomi...Nje sistem fitoresh dhe humbjesh. Nuk mund te kete krijim pa shkaterrim dhe nuk mund te kete fillim pa fund. Ky eshte...

Jeta eshte ekonomi...Nje sistem fitoresh dhe humbjesh. Nuk mund te kete krijim pa shkaterrim dhe nuk mund te kete fillim pa fund. Ky eshte...

Comments

Popular Posts