Ka dicka rreth se bukures. E bukura eshte gjithmone e lidhur me fantazine mashkullore se si eshte trupi i femres.

Ka dicka rreth se bukures. E bukura eshte gjithmone e lidhur me fantazine mashkullore se si eshte trupi i femres. Une nuk mendoj se ka ndonje gje te gabuar me te bukuren. Eshte vetem ajo cfare mendojne grate si te bukur qe mund te jete e ndryshme. Dhe mund te kete bukuri tek individualizmi. Nese ka nje lyth ose nje shenje, kjo mund te jete e bukur, ne nje fare kuptimi, kur e pikturon ate. - Jenny Saville

Comments

Popular Posts