Ka njerez qe mendojne se femijet behen ne nje dite. Por duhet shume kohe...nje kohe shume e gjate.

Ka njerez qe mendojne se femijet behen ne nje dite. Por duhet shume kohe...nje kohe shume e gjate. Prandaj eshte kaq e tmerrshme qe te shikosh gjakun e femijes tend ne toke. Nje rryme qe rrjedh per nje minute dhe qe megjithate na kushton vite. Kur une e gjeta tim bir...ai ishte shtrire ne mes te rruges. I zhyta duart e mia ne gjakun e tij dhe i lepiva ato. Sepse ishte i imi. Kafshet i lepijne te vegjlit e tyre, apo jo?

Filmi ‘Gjithcka per time me’ (Todo sobre mi madre), 1999, regjia Pedro Almodovar

Comments

Popular Posts