Kenga “Dashuri e cmendur” - Nga Van Morrison

Une mund ta degjoje zemren e saj te rrahe

Per njemije milje
Dhe parajsa hapet cdo here qe ajo buzeqesh
Dhe kur une vi tek ajo
Une perkas aty
E megjithate une po vrapoj drejt saj si kenga e nje lumi
Ajo me jep dashuri, dashuri, dashuri, dashuri te cmendur
Ajo me jep dashuri, dashuri, dashuri, dashuri te cmendur
Kenga “Dashuri e cmendur”
Nga Van Morrison
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Femini reciproke nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts