Kur arti eshte me te vertete i madh, ai eshte me te vertete i fuqishem, ai mund te te beje me te vertete dicka, te te beje te ndjehesh me i gjalle, dhe te te beje te ndjehesh me i lidhur me dicka. - Nga Julian Schnabel

Kur arti eshte me te vertete i madh, ai eshte me te vertete i fuqishem, ai mund te te beje me te vertete dicka, te te beje te ndjehesh me i gjalle, dhe te te beje te ndjehesh me i lidhur me dicka. Nese nuk ndjehesh keshtu kur po merresh me te, dhe ti thjesht ben nje film per te bere para, kjo do te ishte shume e merzitshme per mua. Kjo do te ishte si te qendroje ulur ne nje zyre, qe une se bej dot.

Julian Schnabel
Piktura, Pa titull, 1992, Julian Schnabel

Comments

Popular Posts