Lufta motivohet gjithmone nga nje akt i thelle dashurie. Me shume sesa urrejtja.

Lufta motivohet gjithmone nga nje akt i thelle dashurie. Me shume sesa urrejtja. Per te luftuar nje lufte, ti duhet ta duash thellesisht kauzen dhe te transhendosh sakrificen. Ti lufton per ata qe do. Liri, fuqi, toke, fe, dominance, nene, vend, lider.

Filmi ‘The Dinner” (Darka), 2017, regjia Oren Moverman

Comments

Popular Posts