Mario: Njeriu duhet ta perdore trupin per te kuptuar te tjeret dhe vetveten. Duhet te humbasim lidhjet. Duhet te clirojme klithmat qe jane heshtuar per shekuj dhe te shkaterrojme vlerat e ngritura.

Mario: Njeriu duhet ta perdore trupin per te kuptuar te tjeret dhe vetveten. Duhet te humbasim lidhjet. Duhet te clirojme klithmat qe jane heshtuar per shekuj dhe te shkaterrojme vlerat e ngritura. Mbushe koken tende me me shume sensacione e me pas ti do te jesh ne gjendje te kesh cdo burre mbi toke. Njeriu duhet te perdore te pazakonshmen. E pazakonshmja qe eshte pertej te gjitha zakoneve. Gruaja e mbarsur ne shtratin martesor nuk ka asnje dije per erotizmin. Njeriu duhet te organizoje aventuat me ekonomi. Njeriu duhet te eleminoje sentimentin. Koka ime e zbrazur eshte kaq e frikesuar dhe kaq e zjarrte saqe vetem dashuria mund ta kenaqe ate.

Comments

Popular Posts