Mendimet e brendshme te ndaluara, deshirat e brendshme te ndaluara, mendimet tona te brendshme qe ne, nuk jemi te pergatitur t’i shohim ne driten e diellit, pasi ne i kemi shtypur larg nga drita e diellit, ato na hedhin hi syve dhe na perndjekin, ato peshperisin.

Mendimet e brendshme te ndaluara, deshirat e brendshme te ndaluara, mendimet tona te brendshme qe ne, nuk jemi te pergatitur t’i shohim ne driten e diellit, pasi ne i kemi shtypur larg nga drita e diellit, ato na hedhin hi syve dhe na perndjekin, ato peshperisin. Ato dalin vete ne pah. Ato na frikesojne. Ato na cmendin. Ato na bejne histerike.

Filmi ‘Freud’ (Frojdi), 2020, Netflix

Comments

Popular Posts