Ndonjehere femijet e mi mund te me tregojne se kane pare nje enderr, dhe ndoshta une do te bej disa piktura nga endrrat e tyre. Ja dicka e mire qe mund te merrni nga femijet tuaj. Ti vidhini endrrat e tyre.

Ndonjehere femijet e mi mund te me tregojne se kane pare nje enderr, dhe ndoshta une do te bej disa piktura nga endrrat e tyre. Ja dicka e mire qe mund te merrni nga femijet tuaj. Ti vidhini endrrat e tyre.

Julian Schnabel

Comments

Popular Posts