Nureyev ishte nje pantere njerezore. Ai kishte nje madheshti dhe fuqi te jashtezakonshme kafsherore.

Nureyev ishte nje pantere njerezore. Ai kishte nje madheshti dhe fuqi te jashtezakonshme kafsherore. Ne te njejten kohe, ai ishte nje qenie njerezore. Kjo eshte dicka qe con ne nje lloj intensiteti te pranise, e cila te le pa fryme. Por audienca e madhe, vigane eshte gjithmone e magjepsur nga njeriu qe eshte supernjeri.

Shkeputur nga dokumentari per Rudolf Nureyev

Comments

Popular Posts