Po, jam i lodhur tashme, dhe jo, Nuk po qurravitem.

Po, jam i lodhur tashme, dhe jo,

Nuk po qurravitem.
Fragmente nga poezia ‘Franz Schubert: Konference per shtyp’, nga libri me poezi ‘Qyteti ku dua te jetoj’, nga Adam Zagajewski, perkthyer nga Bardhyl Londo, Aleph, 2012.

Comments

Popular Posts