Poezia “Bindja” - Nga Paul Eluard

Nëse flas është që të të dëgjoj ty më qartë
Nëse dëgjoj është që të të kuptoj ty
NËSE TI BUZËQESH DO TË SHOHË TË GJITHË BOTËN
NËSE TË PËRQAFOJ TY ËSHTË QË TË ZGJEROJË VETVETEN
Nëse jetojmë gjithçka, ne do të kthehemi në gëzim
Nëse të le ne do ta kujtojmë njëri-tjetrin
Duke të lënë ne do ta gjejmë njëri-tjetrin sërish
 
Poezia “Bindja” 
Nga Paul Eluard
 
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts