Poezia “Jeta jonë” - Nga Paul Eluard

Ne nuk do t’i arrijmë qëllimet tona një nga një, por çift Ne dimë në cifte

Ne do të dimë gjithçka rreth nesh

Ne do të duam gjithçka për të cilën do të buzëqeshin fëmijët tanë

Me historinë e errët ose do të vajtojmë vetëm

 

Poezia “Jeta jonë”

Nga Paul Eluard  

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts